The Umbrella Academy Seizoen 2 op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Umbrella Academy Seizoen 2 op Netflix

Releasedatum The Umbrella Academy: Seizoen 2 onthuld door Netflix

|
|

Laatste update:

Vorig jaar ging The Umbrella Academy van start op Netflix. In deze prettig gestoorde superheldenserie volgen we een aantal jongeren met uiteenlopende krachten. Onder begeleiding van Sir Reginald Hargreeves leren ze om te gaan met hun bijzondere gaven. Maar als hun mentor komt te overlijden, moeten deze superhelden tegen wil en dank hun eigen weg zien te vinden. The Umbrella Academy was eigenzinnig genoeg om uit te groeien tot een culthit. Het duurde dan ook niet lang voordat het tweede seizoen werd aangekondigd. En sinds vandaag weten we ook wanneer de nieuwe reeks in première zal gaan!

Teaser

Netflix kondigde vandaag op Twitter aan dat The Umbrella Academy: Seizoen 2 vanaf 31 juli te zien zal zijn. Een fatsoenlijke teaser ontbreekt nog, maar in de begeleidende video is wel al te zien hoe het geweldige nieuws wordt ontvangen door de cast. Op de klanken van de 80s hit ‘I think we’re alone now’ gaan de hoofdrolspelers van The Umbrella Academy flink uit hun dak! Naast de vertrouwde castleden, zullen ook een aantal nieuwe gezichten hun opwachting maken in het tweede seizoen, waaronder Ritu Arya (Sherlock), Yusuf Gatewood (The Originals) en Marin Ireland (Homeland).

Nog niet begonnen aan The Umbrella Academy? Wij geven je vijf redenen waarom je deze unieke superheldenserie niet mag missen!

Lees verder