Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez in Only Murders in the Building

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez in Only Murders in the Building

Op déze datum start Only Murders in the Building seizoen 2

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Het is weer tijd voor je favoriete ‘true crime’-podcast: Only Murders in the Building. Volgens Disney+ start seizoen 2 van de misdaadcomedy op 28 juni!

Only Murders in the Building draait om drie eenzame flatgenoten die bezeten zijn door ‘true crime’-podcasts. Als er iemand in het gebouw vermoord wordt, starten ze hun eigen onderzoek en hopen ze zélf door te breken. Het leven zit Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) en Mabel (Selena Gomez) zelf óók tegen, en door de podcast raakt hun vriendschap voorzichtig in de lift. De misdaadcomedy vonden we één van de beste series van het afgelopen jaar.

Het eerste seizoen eindigde met een bizarre twist, toen het trio achter de podcast werd gearresteerd na de dood van Bunny: de oervervelende voorzitter van de bewonersvereniging. Charles, Oliver en Mabel willen de moord oplossen voor hun podcast, maar ze zijn zelf óók verdachten. Sterker nog: mensen maken al podcasts over hún betrokkenheid bij de moord.

Only Murders in the Building seizoen 2

In het tweede seizoen krijgt de geweldige cast hulp van nóg een paar supersterren. Cara Delevigne speelt de rijke Alice, die een grote rol heeft in de kunstwereld van New York. Daarnaast zijn er gastrollen voor Shirley MacLaine én Amy Schumer.

Het tweede seizoen van Only Murders in the Building is vanaf dinsdag 28 juni te zien op Disney+. Wekelijks verschijnt er dan een nieuwe aflevering van de spannende comedyserie.

Lees verder