Regisseur horrorsensatie Hereditary is terug met Midsommar

Veronica Superguide logo
Regisseur horrorsensatie Hereditary is terug met Midsommar

Regisseur horrorsensatie Hereditary is terug met Midsommar

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ari Aster leverde met Hereditary misschien wel de meest spraakmakende horrorfilm van vorig jaar af. Nu is de regisseur terug met een nieuwe nachtmerrie!

Ritueel

In Midsommar reizen Dani en Christian af naar Zweden om het dorpje van een van hun vrienden te bezoeken. Het hoogtepunt van de trip moet het traditionele Midzomerfestival worden. De toeristen worden door de dorpelingen met open armen ontvangen. Maar naarmate het zomerfeest vordert, blijkt het festival een dekmantel voor een bizar sektarisch ritueel! Vandaag verscheen een eerste trailer voor deze zomerse slachting!

Stijlvol

De trailer belooft een kruising tussen een stijlvolle arthousefilm en een gruwelijke horrorfantasie. Geen wonder, de regie van Midsommar is in handen van Ari Aster. Deze filmmaker groeide dankzij de omstreden horrorhit Hereditary uit tot een van de belangrijkste nieuwkomers in het genre.

Veelbelovend

Ook de cast is veelbelovend. Florence Pugh maakte diepe indruk in de spannende spionageserie The Little Drummer Girl en William Jackson Harper zagen we eerder in redactiefavoriet The Good Place. Al met al een prima toevoeging op onze lijst van horrorfilms waar we dit jaar het meest naar uitkijken!

Midsommar draait vanaf 8 augustus in de Nederlandse bioscopen.

Lees verder