Raven over 'intieme verhalen' in Boerderij van Dorst: 'we hebben helemaal geen agenda'

Raven van Dorst werkt in diens programma Boerderij Van Dorst niet met een vast schema wat betreft het interviewen van de gasten. In Jinek vertelt hen over de aanpak van een nieuw seizoen. 

Raven
© NPO

Vanavond begint een nieuw seizoen van Boerderij Van Dorst. De kans dat Raven ook dit seizoen weer voor mooie televisie gaat zorgen is aannemelijk, als je het lijstje met gasten zo bekijkt. In Jinek was hen openhartig over dit seizoen, ook over diens zenuwen rondom bepaalde gasten. 

Anekdotes van Arnon

"Ik dacht dat Theo Maassen een grove schreeuwlelijk was, maar het bleek een zachtaardige man", zegt Raven tegen Eva Jinek. "Arnon Grunberg had ik verwacht te moeten doorgronden, maar hij gooide direct anekdotes op tafel." Raven was best gespannen, vertelt hen. "Ik heb dat niet heel vaak, maar hier dacht ik wel: hoe ga ik dit doen?!"

Geit Eva

Toen Eva Jinek bij Raven in het programma was, mocht ze een geit naar zichzelf vernoemen. Hoe is het nu met dat beestje? "Die was ziek, dus helaas moesten we afscheid van hem nemen", legt Raven uit. Eva vraagt of het geitje dan nog wel een goed leven heeft gehad. "Ik hoop het."

 

Theo Maassen

In Boerderij van Dorst komen bekende Nederlanders langs om te helpen op de boerderij van Raven, maar de tv-host bestookt de gasten natuurlijk volop met interessante vragen. Eerder zochten we uit of Raven ook echt op de boerderij woont. In de eerste aflevering van de nieuwe reeks komen caberatier Theo Maassen en schrijver Arnon Grunberg langs. 

Het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst kijk je vanaf 24 mei op NPO 3.