Déze BN'ers zitten in het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst

Het duurt niet lang meer of er komt weer een nieuw seizoen van Boerderij Van Dorst. Net als de vorige keren ontvangt Raven in de boederij weer een reeks spraakmakende gasten. We vertellen je graag meer over welke bezoekers langkomen in het nieuwe seizoen van Boerderij Van Dorst!

Boerderij Van Dorst
© BNN/VARA

Het is alweer de vierde reeks van het programma van Raven Van Dorst. Het interview met Waylon vorig seizoen over zijn niet altijd werkende mannenlijkheid, staat ons nog helder voor de geest. De kans dat Raven ook dit seizoen weer voor mooie televisie gaat zorgen is aannemelijk, als je het lijstje met gasten zo bekijkt.

Onkruid wieden met Bram Krikke

Zo zijn Theo Maassen, S10 en Geraldine Kemper  te gast in het komende seizoen van Boerderij van Dorst. Maar ook tv-presentatrice Janny van der Heijden, schrijver Arnon Grunberg, radio-dj en influencer Bram Krikke en actrice Hanna van Vliet gaan hun opwachting maken in het BNNVARA-programma. Rapper Sor sluit het rijtje af.

Theo Maassen

In Boerderij van Dorst komen bekende Nederlanders langs om te helpen op de boerderij van Raven, maar de tv-host bestookt de gasten natuurlijk volop met interessante vragen. Eerder zochten we uit of Raven ook echt op de boerderij woont. In de eerste aflevering van de nieuwe reeks komen caberatier Theo Maassen en schrijver Arnon Grunberg langs. 

Het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst begint op 24 mei op NPO 3.

Bron: ANP/Veronica Superguide