Rachel Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rachel Hazes

'Rachel Hazes werkt in het diepste geheim aan eigen reallifesoap'

|
|

Laatste update:

In navolging van haar zoon André Hazes gaat ook het net zo veelbesproken mediafenomeen Rachel Hazes voor een eigen programma. Misschien wel een reallifesoap! Daar werkt ze momenteel 'in het diepste geheim' aan.

Al kunnen we dat 'in het diepste geheim'-gedeelte nu wel in de vuilnisbak mikken want... weekblad Story heeft het deze week onthuld! In de nieuwe editie komt Vincent ter Voert aan het woord, die met zijn bedrijf Vincent TV Producties onder meer kijkcijferknaller Chateau Meiland maakt. Hij verklapt dat zijn team zelfs al opnames maakte met Rachel.

Win het weekend van je dromen!

Opnames gemaakt met Rachel

Rachel woont ook gedeeltelijk in Barcelona, waar ze veel optrekt met hartsvriendin Rossana Kluivert. Zij moet naast Rachel de grote ster worden in dit programma. "We zijn met Rachel in gesprek over een tv-programma", aldus Vincent. "Dat zou een reallifesoap kunnen worden, dat is een mogelijkheid. We hebben met Rachel opnames gemaakt en kijken nu in welke vorm we dat gaan gieten."

'Rachel Hazes werkt in het diepste geheim aan eigen reallifesoap'
Rossana en Rachel

Rachel & Rossana

Volgens Story zou het zomaar kunnen dat de show Rachel & Rossana gaat heten. "Ik denk dat je al twee woorden goed hebt", reageert Vincent. "Maar dat wordt altijd bepaald door de zender." Maar eh... wat is de status van dit project? "We zijn deze week gestart met het pitchen van het programma. Ik heb net nog contact gehad met een zender. Maar ik wacht nog op feedback. Er is nog niets zeker."

Van het volgende hele bekende project van Vincent weten we wél zeker dat het komt: lees hier wanneer Chateau Meiland weer terugkeert op tv.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder