Race Across the World: Olga Commandeur en man Frank komen terecht in heftige situatie

Het was even flink schrikken voor Olga Commandeur en haar man Frank tijdens hun reis in Race Across the World. Tijdens een busrit gaat het plots flink mis en raken ze betrokken bij een busongeluk: "Ik sta helemaal te shaken."

RATW
© RTL

Twee maanden lang op pad voor de reis van je leven. Vijf duo's durven de strijd aan om in Race Across the World de halve wereld af te reizen. Natuurlijk gebeuren er dan regelmatig pijnlijke dingen die nauwelijks te voorkomen zijn. Zuid-Amerika staat niet bepaald bekend om het veilige verkeer en helaas hebben Olga Commandeur en haar man Frank dat moeten ervaren. 

In de greppel

Tijdens een zenuwslopende busrit gaat het plots goed mis. De bus waar Olga en Frank hun tocht in afleggen komt terecht in de berm. Dat is flink schrikken voor de deelnemers. "Ik sta helemaal te shaken", vertelt Olga in de bus die op omvallen staat. Het had veel erger kunnen aflopen, legt de Nederland in Beweging-ster uit. "We komen de bocht om en er staat een vrachtwagen midden op de weg met pech. De bus kon niet meer remmen en die is gelukkig niet naar links uitgeschoten, want dan hadden we een frontale botsing gehad. Maar hij is de berm ingeschoten en we staan nu helemaal scheef. Ik sta nog te shaken."

De tekst gaat verder onder de afbeelding

RATW
© RTL

Dankbaar

Olga is na een tijdje gelukkig van de schrik bekomen: "Ik ben nu wat rustiger gelukkig." Ze is haar man vooral heel erg dankbaar, want Frank is enorm realistisch en kalm in dergelijke situaties. "Dat is een eigenschap van jou. Als er wat gebeurt, kan jij meteen de knop omzetten. Je blijft zo kalm altijd", zegt zijn vrouw tegen hem. 

Bodyshot

Het is niet de eerste keer dat Olga en haar man onderwerp van gesprek zijn in Race Across the World. Vorige week lag de Nederland in Beweging-presentatrice namelijk halfnaakt op de bar. Ja, echt. Voor een bodyshot liet Olga maar al te graag haar blokjes zien en Frank kreeg ook absoluut geen genoeg van zijn vrouw.