Quentin Tarantino krijgt tweede kindje

Door Redactie
Quintin Tarantino en Daniella Pick

Regisseur Quentin Tarantino verwacht samen met zijn echtgenote Daniella Pick een tweede kindje. Dat heeft de woordvoerder van de regisseur vertelt aan E! Online

Zoontje Leo

Samen heeft het stel al een zoontje genaamd Leo, dat nu inmiddels 2 jaar oud is. Toen Quentin ooit te gast was bij Jimmy Kimmel grapte hij nog over de naam van zijn zoontje: "We hadden hem bijna een andere naam gegeven, omdat mensen zouden aannemen dat ik hem naar Leonardo DiCaprio had vernoemd. Dat is op zich geen ramp, maar hij is vernoemd naar de opa van mijn vrouw."

Tel Aviv

Quentin en Daniella leerden elkaar kennen toen Quentin in Israël was voor de promotie van zijn toendertijd gloednieuwe film Inglourious Basterds. Sinds 2 jaar wonen Quentin en Daniella samen in Tel Aviv, de geboortestad van Daniella. Ze wilden eigenlijk telkens op en naar van Israël naar Los Angeles, maar wegens de pandemie kon dat niet. 

Manusje van alles

De meesterregisseur bracht afgelopen jaar nog een boek uit, gebaseerd op zijn megahit Once Upon A Time in Hollywood. Laten we zeggen dat hij een manusje van alles is. Wil je nog meer te weten komen over zijn film Once Upon a Time in Hollywood? Acteurs vertellen je alles over de Tarantino-film! Om nog even na te genieten van zijn kunstwerken hebben we alle Quentin Tarantino-films voor je op een rijtje gezet.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.