Kill Bill Uma Thurman The Bride

Veronica Superguide logo
Kill Bill Uma Thurman The Bride

Quentin Tarantino en Uma Thurman in gesprek over Kill Bill 3

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Yas! In de podcast Happy Sad Confused liet Quentin Tarantino weten dat hij vorige week (!) nog met Uma Thurman sprak over een derde Kill Bill-film. En dat zette de regisseur aan het denken... Een Kill Bill 3 is wat hem betreft in ieder geval zeker niet uitgesloten!

Wordt Kill Bill dan eindelijk een trilogie?

De tijd vliegt... Kunnen jullie geloven dat Kill Bill Vol. 1 alweer uit 2003 stamt? En dat het vervolg Kill Bill Vol. 2 in 2004 uitgebracht werd? Misschien voelt het nog maar zo kort geleden, omdat Quentin Tarantino al sinds het uitkomen van de tweede film erg openhartig is over het feit dat hij een Kill Bill 3 wel ziet zitten. Hij weet zelfs al waar deze derde Kill Bill-film dan over moet gaan, namelijk over de (inmiddels volwassen) dochter van Vernita Green (Vivica A. Fox), die wraak wil nemen op The Bride (Uma Thurman). Waarom Kill Bill dan toch nog niet uitgegroeid is tot trilogie is niet geheel duidelijk... Maar het is in ieder geval goed om te horen dat zowel Tarantino als Thurman er dus nog steeds wel serieus oren naar lijken te hebben!

Kill Bill 3 moet achteraan aansluiten!

Mocht Quentin Tarantino echt nieuws over een Kill Bill 3 willen delen, dan zal dat natuurlijk pas na de première van zijn langverwachte (en lange...) Once Upon A Time In Hollywood zijn. Of zouden dan eerst ook nog dat vervolg op Django Unchained en die Star Trek-film officieel aangekondigd worden? We houden jullie op de hoogte!

Lees verder