‘Queen overweegt vervolg Bohemian Rhapsody’

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
‘Queen overweegt vervolg Bohemian Rhapsody’

‘Queen overweegt vervolg Bohemian Rhapsody’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Volgens de laatste geruchten heeft Queen grootse plannen om een vervolg op de kaskraker Bohemian Rhapsody uit te brengen!

Live Aid

De geruchten over een vervolg op Bohemian Rhapsody zijn afkomstig van Rudi Dolezal. En dat is niet de eerste de beste! Deze regisseur tekende voor de videoclips van Queen-hits als ‘Invisible Man’, ‘Innuendo’ en ‘Scandal’, en is nog steeds close met de legendarische rockband. In een interview met Page Six beweert Dolezal dat Queen-manager Jim Beach een vervolg overweegt dat begint waar de vorige film ophield: bij Live Aid! Daarnaast onthult de regisseur dat de Queen-familie ‘in onderhandeling is over een mogelijke opvolger’.

Oscars

Het is trouwens niet de eerste keer dat wordt gespeculeerd over een vervolg op Bohemian Rhapsody. Al in januari liet gitarist Brian May doorschemeren dat hij een vervolg op de rockbiografie wel ziet zitten. En vanuit commercieel oogpunt valt er weinig op af te dingen. De film scoorde alleen al in Nederland al waanzinnige bezoekerscijfers. Voeg daarbij nog eens vier Oscars (waaronder voor Freddie Mercury-vertolker Rami Malek), en een opvolger op kon bijna niet uitblijven. Maar ja, de finale van Bohemian Rhapsody was zo perfect, dat we ons toch even achter de oren krabben bij de gedachte van een eventueel vervolg…

Lees verder