Promo: Aubrey Plaza bereidt je voor op het tweede seizoen Legion!

Veronica Superguide logo
Promo: Aubrey Plaza bereidt je voor op het tweede seizoen Legion!

Promo: Aubrey Plaza bereidt je voor op het tweede seizoen Legion!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Het tweede seizoen van Legion is zó dichtbij dat we de adem van de Shadow King al in onze nek voelen. Lenny (Aubrey Plaza) licht een tipje van de sluier op in deze gave promo!

In het eerste seizoen was de scheidslijn tussen de realiteit en hersenspinsels al erg lastig te trekken. Psychiatrisch patiënt David Haller (Dan Stevens) bleek niet ziek te zijn, maar een mutant met zúlke sterke powers dat hij ze zelf niet eens kon bevatten!

Wat is echt?

Het vervolg maakt de zaken er alleen maar mysterieuzer op! Volgens Lenny (of is het de griezelige Shadow King?) kunnen we onze borst nat maken!

Lenny (Aubrey Plaza) was een vriendin van David ‘Legion’ Haller, die jammerlijk aan haar einde kwam toen David de controle verloor over zijn krachten. Ze keerde echter regelmatig terug in visioenen (of hallucinaties?) om David te kwellen. Ze stelt een belangrijke vraag, die fans al een tijdje bezighoudt: is het eerste seizoen wel helemaal écht gebeurd?

Nog even geduld

Legion werd veel geprezen, omdat de serie zich richt op de mentale tol die superkrachten zouden kunnen eisen. Naast het psychologische aspect is Legion ook creepy, spectaculair én spannend. Volgens ons was het één van de beste series van 2017.

Mogelijk beantwoordt het tweede seizoen later dit jaar een paar prangende vragen. We rekenen natuurlijk vooral op nóg meer mysteries!

De datum waarop Legion in Nederland te zien is, is nog niet bekend. Het eerste seizoen liep op FOX een kleine twee weken achter op de Verenigde Staten. In de VS begint het tweede seizoen Legion op 3 april. Medio die maand lijkt dus een goede mogelijkheid! Vorig jaar werd al aangekondigd dat het nieuwe seizoen meer afleveringen heeft dan de voorganger: tien in totaal!

Lees verder