Legion seizoen 2 krijgt meer afleveringen

Veronica Superguide logo
Legion seizoen 2 krijgt meer afleveringen

Legion seizoen 2 krijgt meer afleveringen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Marvel-serie Legion is een groot succes in de Verenigde Staten. Het is dan ook geen verrassing dat er een tweede seizoen wordt gemaakt. En goed nieuws voor Marvel-fans: het nieuwe seizoen krijgt meer afleveringen!

Seizoen 2

Volgens ScreenRant vertelde bedenker Noah Hawley dat het tweede seizoen van de X-Men spin-off serie meer afleveringen zal krijgen; tien afleveringen in totaal. Ook zal de serie gaan afwijken van de comics.

“Mijn gevoel zei over het eerste seizoen, omdat het zo’n complexe serie is, dat acht uur het juiste aantal was. Nu de show een identiteit heeft, hebben we de mogelijkheid om breder te gaan,” aldus Hawley.

Legion

De serie Legion draait om David Haller (Dan Stevens). Hij heeft bizarre visioenen en is vaste gast bij psychiatrische ziekenhuizen. Maar dan ontdekt hij dat er misschien helemaal niks mis met hem is. Hij blijkt een mutant te zijn met bijzondere krachten.

Professor X

Sir Patrick Stewart zei eerder in The Late Late Show dat hij ervoor open staat om weer in de rol van Professor Charles Xavier te kruipen, mocht hij worden gevraagd voor de serie. In het Marvel-universum is professor X de vader van David, dus heel onwaarschijnlijk is het niet dat professor X een verschijning zal hebben. 

FOX

Het tweede seizoen van Legion staat gepland voor een release in 2018. In Nederland wordt de serie uitgezonden op FOX.

Lees verder