How I Met Your Mother

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
How I Met Your Mother

Prison Break, Lost, HIMYM en veel meer naar Disney+

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Zoals Disney+ eerder al bekendmaakte, komt er een nieuwe lijn op de streamingdienst: Star. Nu weten we welke toptitels we zeer binnenkort ook in Nederland kunnen bingen.

Star is een nieuwe toevoeging aan het aanbod, zie het voor het gemak maar even als een extra 'categorie'. Met ook aankomende Original-titels, maar voor nu is het vooral content van onder meer ABC, FX, Freeform, Searchlight en 20th Century Studios. Aka... de niet-kindvriendelijke content! Die Hard is natuurlijk net effe andere koek als je het vergelijkt met Finding Nemo...

Wanneer in Nederland?

Zojuist maakte Disney+ op twitter bekend dat Star op 23 februari naar Nederland komt! In de vlammende trailer zien we ook dat déze titels sowieso aan het aanbod worden toegevoegd: 24, Atlanta, Big Sky, Black-ish, Desperate Housewives, Die Hard, Family Guy, het door Netflix verwijderde How I Met Your Mother, Lost, Love, Victor, Prison Break, The Gifted en The X-Files - al is dit ongetwijfeld nog maar het topje van de ijsberg. De collega's van Streamwijzer hebben een lijstje met alle nieuwe content.

Betalen!

Natuurlijk zit er wel een adder onder het gras. Zo'n content-bom wordt tenslotte niet gratis gedropt. De kosten van een Disney+-abonnement gaan omhoog van €6,99 per maand of €69,99 per jaar naar €8,99 per maand of €89,99 per jaar. Maar... dan krijg je er wel legen... wait for it... dary content voor terug!

Lees verder