Roy Donders, preview, Dancing on Ice

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Roy Donders, preview, Dancing on Ice

Preview: Moet Roy Donders deze week wél Dancing On Ice verlaten?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het nu al veelbesproken seizoen van Dancing On Ice is weer toe aan een volgende ronde. Roy Donders, Charly Luske, Tommie Christiaan, Juvat Westendorp, Elske DeWall, Donny Roelvink en Nicolien Sauerbreij moeten vanavond weer alles uit de kast halen om de jury én de mensen thuis te overtuigen.

"Tommie en Juvat dansten ook vorige week de sterren van de hemel. Maar voor Sabine liep het anders. Wie blijft en wie niet?", zo is te horen in de preview van Dancing On Ice. Tommie Christiaan en Juvat Westendorp weten al vanaf het begin indruk te maken op zowel de mensen thuis als de jury, maar weten ze deze eerste en tweede plek ook vast te houden? Eén ding is zeker: er gaat ook vanavond weer een kandidaat naar huis, dus iedereen moet zijn of haar beste beentje voorzetten. Bekijk hieronder de volledige preview.

Manipulatie

Kijkers waren het er vorige week niet mee eens dat Sabine Uitslag en haar ijsdanspartner de minste stemmen kregen. De ietwat 'zure' jury werd zelfs beticht van het manipuleren van de punten om zo Roy Donders veilig te stellen. De stylist van het zuiden liet gisteren weten zich daar niet in te kunnen vinden. "Tja, die reacties? Ik vind ook niet alles leuk op tv. Ik vind ook niet iedereen leuk", legde hij uit in een video van De Telegraaf. Hij belooft dat hij nu het ijsgevoel te pakken heeft, dit in tegenstelling tot de eerste twee weken. Lees hier wat hij nog meer te zeggen had

Dancing On Ice is vanavond om 20:00 uur te zien op SBS 6

Lees verder