Roy Donders over Dancing on Ice

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Roy Donders over Dancing on Ice

Roy Donders reageert op ophef na Dancing on Ice-uitslag

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het feit dat Roy Donders nog steeds in Dancing On Ice zit - ondanks vernietigend commentaar van de jury - komt de geloofwaardigheid van het programma niet ten goede, vonden veel kijkers na de laatste uitzending. Nu reageert de 'Stylist van het Zuiden' voor het eerst zelf op die ophef. 

"Tja, die reacties? Ik vind ook niet alles leuk op tv. Ik vind ook niet iedereen leuk", legt hij uit in een video van De Telegraaf.

Kritiek

Veel kijkers vonden dat Charly Luske of Roy Donders eruit had moeten vliegen vorige week, en niet Sabine Uitslag. Sowieso strookt het jurycommentaar niet echt met wie er uiteindelijk in de zogenoemde 'gevarenzone' belandt, vinden sommigen. Roy krijgt namelijk regelmatig vernietigende jury-kritiek. "De eerste twee weken waren mijn schaatstechnieken nog bagger", geeft hij toe.

Jury

Toch vertrouwt hij op de deskundigheid van de veelbesproken jury. "Ik mag er toch vanuit gaan dat ze wel weten waar ze over praten."  En hé: het publiek thuis kan ook voor een klein percentage meestemmen dus blijkbaar zijn er nog genoeg Roy-fans in Nederland. Daarnaast denkt de ex-realityster dat hij het kunstschaatsen nu al véél beter onder de knie heeft. "Ik heb het 'ijsgevoel' nu echt te pakken."

Morgen gaan we zien of 'Royke' wederom een uitzending gaat overleven of dat hij er nu toch uitvliegt. Dancing On Ice is zaterdag om 20:00 te zien op SBS6.

Lees verder