Pretty Little Liars, Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Pretty Little Liars, Netflix

Slecht nieuws! Pretty Little Liars verdwijnt binnenkort van Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Velen van ons weten natuurlijk allang wie die verschrikkelijke 'A' in Pretty Little Liars was, maar voor wie dat (nog) niet het geval is, hebben we een waarschuwing. De serie lijkt - volgens Netflix Nederland - nu definitief van Netflix te worden verwijderd.

Netflix heeft vaker de rechten van een (Amerikaanse) serie verlengd, maar het heeft er alle schijn van dat fans van Pretty Little Liars dit keer minder geluk hebben.

Walt Disney

Afgelopen zomer verliepen namelijk al de rechten in de Verenigde Staten en dat terwijl de zeven seizoenen in diverse andere landen (waaronder Nederland) nog beschikbaar bleven. Daar lijkt op 23 april verandering in te komen. De serie is namelijk uitgezonden op ABC (later Freeform) en beide zenders zijn eigendom van Walt Disney Television. Deze partij is naast Disney+ bezig met een streamingdienst, dus we verwachten dat het einde verhaal is voor Netflix! In Amerika is de serie nu te zien via HBO Max.

Bingewatchen 

Wie de serie nog eens wil bekijken of echt nog wil zien, heeft dus nog een kleine maand om te genieten van al de spannende taferelen, de mysterieuze zoektochten, de leuke personages en de behoorlijk uitgerekte verhaallijn. Met vijf à zes afleveringen per dag moet dat wel lukken. Het thuiszitten vanwege het coronavirus heeft dan toch nog een voordeel. Dan kun je daarna vast nog ergens de spin-off bekijken die na één seizoen al stopte.

Lees verder