Frans en Mariska Bauer in Frans Bauer in China op NPO 1

Veronica Superguide logo
Frans en Mariska Bauer in Frans Bauer in China op NPO 1

HAHA: Mariska haalt grap uit met Frans Bauer en zijn dubbele kin

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Mariska Bauer haalt even een snoeiharde grap uit met manlief Frans Bauer. Haar instagram-volgers komen haast niet meer bij, maar of Frans er ook zo blij mee is? 

Het tv-duo, dat voor de NPO al meerdere reisprogramma's maakte, zat in de auto toen 'Maris' plots een ingeving kreeg. "Frans! Leg effe je kin op mijn hand", zegt ze. Frans kijkt nogal bedenkelijk: "Hoezo dat dan?" Mariska: "Nee, die andere!" Hoe hij reageert? Dat zie je in het filmpje hieronder. 

Frans en Mariska Bauer

Snap je 'm? Volgens Mariska's volgers moesten hun mannen thuis toch even nadenken voordat ze de grap door kregen. Want ja, haar fans gaan dit nu natuurlijk óók massaal proberen bij hun wederhelften. Het kwartje nog niet gevallen? Ze zegt met 'nee, die andere' dat Frans een dubbele kin heeft. Nou, lekker dan! Hij is er ook niet echt blij mee. "Maris... Die flauwe grappen allemaal...." We krijgen haast medelijden met Fransie. Eerder pestte Mariska hem ook al tijdens het hardlopen:

Frans Bauer naar RTL

Eerder dit jaar maakte Nederlands bekendste volkszanger bekend dat 'ie verhuist naar RTL. Daar mag hij weer samen met Mariska een reisprogramma maken zoals ze ook al bij de NPO deden. Hier komt nog een héél tof programma bij: Frans is één van de nieuwe coaches van The Voice Senior! Samen met Ilse DeLange, Marco Borsato en Angela Groothuizen neemt hij in het nieuwe seizoen plaats op zo'n rode stoel. Wanneer The Voice Senior weer op RTL 4 komt, is helaas nog niet bekend. 

Lees verder