Wolter Kroes en Jort Kelder in Op1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wolter Kroes en Jort Kelder in Op1

Pijnlijke tv: Wolter Kroes zet Jort Kelder voor het blok in Op1

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Na het geblunder met de achternaam van een topcrimineel hebben we nu weer een... opvallend Op1-momentje te pakken. Wolter Kroes mocht gisterenavond zijn voetbal-evergreen 'Viva Hollandia' zingen, maar toen hij met zijn microfoon richting presentator Jort Kelder ging, werd het rete-ongemakkelijk!

Het leverde heerlijk pijnlijke tv op. De Make Up Your Mind-dragqueen mocht de studio in EK-sferen brengen met zijn megahit. Hij stond op en je zag aan zijn ogen al dat 'ie snode plannen had. Jort voelde de bui al hangen. "Ja, daaag!", riep hij, terwijl 'ie opstond.

'Ik wil Jort horen zingen'

Wolter pakte door. "Ik wil dit meemaken! Ik wil Jort horen zingen!" De opperkakker van Nederland probeerde er nog onderuit te komen. "Ja, ja, je kan me wat! Opflikkeren! Nee, ja, daaag!" Oef... Maar Wolter liet zich niet tegenhouden. "We zijn er weer bij en dat is pri-i-ma…" Jort: "Ja, ik ken dit niet!" Maar... hij zong uiteindelijke toch één hele seconde mee! "Vi-vaaa…"

EK-Alpaca

Jort was alleen nog niet van Wolter af. Die moest al zingend naar buiten lopen, waar de presentators - dus ook Welmoed Sijtsma - hem stonden op te wachten met een Alpaca. Die moest dan uit een van de bakjes voor 'm gaan eten om zo te raden wie er gaat winnen: Nederland of Oekraïne. Het arme beest maakte alleen geen haast, waarna Wolter in zijn oor begon te zingen. Jort: "Je moet niet zo schreeuwen! Dat kan dat beest toch niet?" Check de hilarisch pijnlijke beelden hieronder.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder