Peter R. de Vries

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Peter R. de Vries

NEE! Peter R. de Vries niet meer te zien bij publieke omroep...

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries zal de komende drie jaar exclusief te zien zijn op RTL. Op de publieke zenders zullen we hem binnenkort niet meer zien. Hè, jammer! Onze Peter R. de Vries programma-bingo was net zo leuk...

Nieuw contract bij RTL

Peter tekende maandag zijn contract bij RTL en verbindt zich daarmee voor 3,5 jaar aan de zender. In plaats van de dagelijkse bezoekjes van Peter bij vrijwel élke talkshow op élke zender is hij nu exclusief een RTL-medewerker. Hij blijft als expert regelmatig bij RTL Boulevard te zien en zal af en toe aanschuiven bij Jinek en Beau op de late avond. Maar geen optredens meer dus bij de publieke omroep, waar Peter maar al te graag langskwam. 

Peter en Peter

RTL-directeur Peter van der Vorst is tevreden over het contract en vertelt dat zijn naamgenoot “als geen ander op een heldere en prikkelende manier zijn licht kan laten schijnen op thema’s die het maatschappelijk debat bepalen.” Prikkelen kan Peter R. zeker, zo zorgde hij maandagavond nog voor een kleine ruzie in Boulevard met Alberto Stegeman.

Ook eigen content van de misdaadverslaggever

Ook wordt er gekeken naar eventuele nieuwe programma’s die Peter zou kunnen gaan maken. “We kijken ernaar uit om samen met hem nieuwe programma’s te ontwikkelen,” laat Van der Vorst weten. In Boulevard lichtte Peter zijn plannen bij de zender toe, uiteraard met een lekkere sneer naar Alberto Stegeman. We zijn ook niet anders van je gewend, Peter!

Lees verder