Peter Gillis verbaast vriend en vijand met nieuwe vriendin

We zijn nog aan het bijkomen van de breuk tussen Peter Gillis en Nicol, maar Peter zelf zit niet bij de pakken neer. Vandaag presenteerde de vakantieparkbaron zijn nieuwe vriendin: Wendy!

Peter Gillis en zijn nieuwe vriendin Wendy
© Talpa

In Massa is Kassa vertelde Peter dat hij “het vertrouwen in alle vrouwen had verloren”, maar dat duurde uiteindelijk niet zo lang. De vakantieparkbaron ontmoette op een van zijn parken Wendy, en de twee wisselden telefoonnummers uit. Naar verluidt nam Wendy een tijdje later contact op om korting te ritselen, en kwam van het één het ander.

Eigen boontjes doppen

Wendy is onderneemster, en is niet van plan om op de zak van Peter Gillis te teren, zo vertelt ze in Shownieuws. Wendy viel voor Peters “fijne, positieve energie.” “Hij lacht en is vrolijk, en zo heb ik hem ook leren kennen.” Voor Peter is het belangrijk dat Wendy haar eigen ding kan doen. “Ze zei: ‘Peter, ik wil niet afhankelijk van je zijn, ik wil m’n eigen boontjes doppen.’ Dat staat me ook aan.”

Online zien veel mensen toch wel een zekere gelijkenis tussen Wendy en Peters ex-vriendin Nicol, behalve dan misschien dat doppen van de eigen boontjes. Nicol werd later pas “een megasuccesvrouw” toen ze zich vol overgave op OnlyFans stortte.

Wie is Wendy?

In het komende seizoen van Massa is Kassa leren we Wendy waarschijnlijk een stuk beter kennen. Tijdens de eerste aflevering was ze al even in beeld, maar de opening van Massa is Kassa draaide toch vooral om het natrappen naar Nicol!

Je ziet Massa is Kassa elke dinsdag op SBS6, vanaf 20.25 uur.