Peter Gillis en Nicol voerden ‘toneelstuk’ op in Massa is Kassa

We hoorden zojuist dat Nicol en Peter Gillis uit elkaar zijn. Volgens Rob Goossens is dat echter oud nieuws en voerden ze slechts een 'toneelstukje' op in Familie Gillis: Massa is Kassa.

Door Alie Sierkstra
Peter Gillis Nicol Kremers

Het is over en uit tussen Peter Gillis en zijn vriendin, Nicol. Die laatste is na dit seizoen daarom ook niet meer te zien in Familie Gillis: Massa is Kassa. Veronica Superguide-columnist Rob Goossens laat in RTL Boulevard weten niet verbaasd te zijn dat Peter en Nicol uit elkaar zijn. Wat heet: volgens hem was er van een relatie al een ‘behoorlijke poos’ geen sprake meer.

Familie Gillis: Massa is Kassa

Als Nicol en Peter inderdaad al eerder een punt achter hun verkering hadden gezet, waarom wilden ze dat dan voor de buitenwereld verborgen houden? Dat heeft volgens Rob te maken met Familie Gillis: Massa is Kassa. “Dat ze dachten dat Talpa [een breuk] minder leuk zou vinden of dat er contractueel afspraken waren. (…) Dit maakt natuurlijk nog een keer extra duidelijk wat voor toneelstukje die twee in ieder geval drie seizoenen hebben opgevoerd.

Mishandeling?

Rob doelt natuurlijk op de mishandelingszaak die tegen Peter loopt. Zouden we daar dan nu eindelijk meer over horen? “Peter is in één ding ontzettend slim geweest: alle rijkdom waarvan hij Nicol heeft laten mee proeven, heeft-ie gehouden. (…) Als zij iets van dat luxe leven wil voortzetten, dan is ze van hem afhankelijk, dus ik kan me zo voorstellen dat ze afspraken hebben gemaakt, waarbij zij zich milder uitlaat over wat er allemaal gebeurd is.

RTL Boulevard zie je elke dag om 18.35 uur op RTL 4.