Jason Momoa en Peter Dinklage

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jason Momoa en Peter Dinklage

Peter Dinklage en Jason Momoa vormen actieduo(!)

|
|

Laatste update:

Er zijn ontzettend veel actiefilms met stoere duo’s! Denk aan Bud Spencer en Terence Hill, Chris Tucker en Jackie Chan én Bruce Willis en Samuel L. Jackson. Binnenkort komt daar een zéér onwaarschijnlijk koppel bij: Jason Momoa en Peter Dinklage!

Het duo gaat de hoofdrol spelen in een actiecomedy genaamd Good, Bad And Undead. De film draait om vampierenjager Van Helsing (Peter Dinklage) die een slim plannetje heeft bedacht. Hij reist door het land met een intimiderende maar vriendelijke vampier (Jason Momoa) om een sluwe act op te voeren.

Momoa maakt de dorpelingen bang, waarna Dinklage hem en plein public ‘verslaat’. Dorpelingen blij; Van Helsing en de vampier rijk! Dit loopt mis als iemand een premie op het hoofd van de vampier zet, waarna een groep huurlingen én monsters de jacht ze openen. Plots moeten ze écht vechten om te overleven!

Game Of Thrones-duo

Good, Bad And Undead lijkt qua uitgangspunt een beetje op Dragonheart en The Brothers Grimm uit 2005 (met Matt Damon en Heath Ledger), maar gaat meer de comedy-kant op (en is hopelijk ook wat beter).

Dinklage en Momoa werkten eerder samen in Game Of Thrones; Dinklage als de sluwe Tyrion Lannister en Momoa als de krijgsheer Khal Drogo. Momoa brak daarna écht door met zijn rol als Aquaman.

Wanneer Good, Bad And Undead verschijnt is nog niet duidelijk, maar we houden het nu al nauwlettend in de gaten!

Lees verder