Jason Momoa, Super Bowl 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jason Momoa, Super Bowl 2020

Dít wil je zien: een strippende Jason Momoa in Super Bowl-reclame

|
|

Laatste update:

De Super Bowl draait natuurlijk al jaren niet meer alleen om het sportevenement zelf. Merken doen er alles aan om tussendoor met de beste reclames te komen. En we kunnen je daarom deze spot met Aquaman-acteur Jason Momoa niet onthouden! 

In deze bijzondere reclame voor Rocket Mortgaga laat de acteur zien waar hij zich echt thuis voelt: zijn huis. Het is namelijk niet alleen de plek waar hij zijn schoenen uit kan doen, maar er is meer... Zo pelt hij ook langzaam zijn armspieren en buikspieren af en lijkt ook zijn haar er aan te moeten geloven. Er blijft weinig over van de krachtige acteur, al hoewel hij hier ook zonder die spieren bewees dat hij nergens bang voor is. Bekijk hieronder de beelden.

Aquaman 2

Het duurt nog even voor we Jason Momoa weer in actie mogen zien als superheld Aquaman. Zoals we namelijk hier al vertelden, draait de tweede film pas in december 2022 in de bioscoop. Wij waren niet zo'n groot fan van het eerste deel, maar wie weet, Jason Momoa kan ons misschien wel net zo verrassen als met deze commercial. 

Lees verder