Zien: Jason Momoa deelt koekje met enorme kodiakbeer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zien: Jason Momoa deelt koekje met enorme kodiakbeer

Zien: Jason Momoa deelt koekje met enorme kodiakbeer

|
|

Laatste update:

Dit weekend ging See in première bij Apple TV+. Om dat te vieren, deelde Jason Momoa een wel heel bijzondere video van achter de schermen.

Oreo

Of hij nu met bijlen gooit voor het goede doel of een haka-dans inzet op de rode loper, Jason Momoa is in het echt minstens zo stoer als de personages die hij speelt. Dat blijkt ook wel weer uit zijn laatste actie. Op Instagram postte de Aquaman-ster een video waarop hij een Oreo deelt met een kodiakbeer. En niet door van honderd meter een half koekje over het hek te gooien, maar door de lekkernij uit zijn mond te laten eten door het harige gevaarte!

Virus

“De beer moet je geur leren kennen”, zo schrijft Jason bij de video. Blijkbaar deelt de acteur een scène met de beer in See, een nieuwe serie die sinds afgelopen weekend te zien is op Apple+. Deze sciencefictionserie speelt zich af in een toekomst waarin de mensheid door een virus massaal blind is geworden. Momoa tekende voor de rol van Baba Voss, een krijgsheer die vader wordt van een tweeling die kan zien. Maar dit maakt de kinderen al snel een doelwit van rivaliserende stammen. Afgaande op deze bovenstaande video, zeggen wij: pech voor deze rivaliserende stammen!

Lees verder