Pete Davidson en Kim Kardashian

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Pete Davidson en Kim Kardashian
Hollywood

'Pete Davidson in traumatherapie door Kanye'

|
|

Laatste update:

Zware tijden voor Pete Davidson. De acteur zou volgens Amerikaanse media traumatherapie volgen vanwege zijn aanvaringen met Kanye West...

Pete doodverklaard

De comedian en Kim Kardashian, ex-vrouw van Kanye, gingen onlangs uit elkaar en de rapper heeft zijn ideeën daarover... niet bepaald onder stoelen of banken gestoken. Pete en Kim maakten na negen maanden daten bekend dat ze een punt achter hun relatie hadden gezet. Dit leek Kanye maandag te 'vieren' met een neppe krantenkop van The New York Times waarin hij de acteur doodverklaarde.

'Kim woedend'

De post van Kanye zorgde voor een boze reactie van zijn ex-vrouw, die vorig jaar de scheiding van hem aanvroeg. Tegen de Daily Mail zei een bron dat Kim K het gedrag van Kanye niet toe zou laten en woedend was over het bericht.

Kanye vs. Pete

Eerder maakte Kanye onder meer ook al een videoclip waarin hij Pete levend leek te begraven. Deze actie zorgde er volgens bronnen dichtbij de acteur voor dat hij hulp is gaan zoeken. De "aandacht en negativiteit" vanuit Kanye zouden een "trigger" zijn geweest. Sinds april zou hij in therapie zijn, "voor een groot deel" door Kanye, aldus de bron.

Het is misschien niet het beste bruggetje met al dat 'doodverklaren' en 'levend begraven', maar Pete schittert binnenkort ook in Nederland in Bodies, Bodies, Bodies, de Hollywood-horrorfilm die Halina Reijn regisseerde. De film draait al in Amerika en Amerikaanse media zijn, een paar uitzonderingen daargelaten, pretty impressed. Ook Pete's rol in deze Gen Z-horrorcomedy wordt volop de hemel in geprezen.

Bodies, Bodies, Bodies draait vanaf 25 augustus in de bioscoop!

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder