Pet Sematary verschijnt deze week! Check de laatste trailer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Pet Sematary verschijnt deze week! Check de laatste trailer

Pet Sematary verschijnt deze week! Check de laatste trailer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Deze week kun je griezelen met de remake van Stephen Kings Pet Sematary! Check de aller-, allerlaatste trailer voor de film uitkomt.

Pet Sematary draait om een mysterieuze begraafplaats, die alles wat in de bodem verdwijnt weer tot leven brengt. De mensen en dieren die terugkeren zijn echter… niet helemaal hun oude zelf meer: ze lijken wel kwaadaardig! De familie Creed komt er op een verschrikkelijke manier achter dat je de doden soms beter kunt laten rusten.

Mensen die de film al zagen, noemen de Pet Sematary-remake behoorlijk indrukwekkend. Volgens velen is het zelfs de beste King-verfilming ooit.

Pet Sematary

Fans waren een beetje overstuur omdat de remake het verhaal van Pet Sematary een beetje omgooit. In plaats van de peuter Gage wordt het oudere kind Ellie overreden. Volgens de makers werd de film daar iets ‘geloofwaardiger’ van, omdat een iets ouder kind veel gevaarlijker kan zijn dan een koter die nauwelijks kan praten.

Stephen King zei recent dat hij er geen bal om gaf, in elk geval. Hij begreep de overwegingen van de filmmakers heel goed. Hij noemde de film trouwens ‘prima’; dat is bij King-verfilmingen ook wel eens anders geweest.

Pet Sematary draait van 4 april in de bioscoop. Later dit jaar zien we ook het tweede deel van het verhaal van Pennywise de clown. Sapperdeflap!

Lees verder