Perry Mason

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Perry Mason

Perry Mason keert terug in nieuwe miniserie

|
|

Laatste update:

Snak je naar een ouderwets goede detectiveserie? HBO heeft de eerste trailer gedeeld van de vernieuwde Perry Mason!

In de Verenigde Staten had de beroemde advocaat Perry Mason verschillende series, maar in Nederland zagen we vooral de televisiefilms uit de jaren 80 en 90; een stuk of 30 in totaal. De slimme advocaat Perry Mason neemt vooral zaken aan die op voorhand hopeloos lijken. Door slim detectivewerk, en sluwe vragen in de rechtszaal wist Mason (Raymond Burr) zijn cliënten altijd vrij te pleiten.

De nieuwe serie wordt gemaakt door HBO, en is in Nederland dus via Ziggo te bekijken. Aanvankelijk zou Robert Downey Jr. de nieuwe Perry Mason spelen, maar omdat hij het te druk had werd hij vervangen door de uitstekende Matthew Rhys (The Americans).

Perry Mason

Perry Mason speelt zich af in het decadente Los Angeles van de jaren 30. Iedereen in de stad probeert een treetje hogerop te komen, en meestal ten koste van andere mensen. Iedereen lijkt het met iedereen aan de stok te hebben, en in deze opgefokte sfeer wordt Mason geconfronteerd met een bizarre moordzaak…

Perry Mason verschijnt op 21 juni op HBO, de kans is groot dat we de volgende dag (of in elk geval kort daarna) ook kunnen genieten van deze spannende ‘whodunnit’-serie!

Lees verder