Peaky Blinders Tommy Shelby Cillian Murphy sigaret

Veronica Superguide logo
Peaky Blinders Tommy Shelby Cillian Murphy sigaret

Peaky Blinders seizoen vijf Netflix-releasedatum bekend gemaakt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

We leerden vorige week al wanneer we Peaky Blinders seizoen 5 op BBC One mogen verwachten. Leuk en alleraardigst, maar we gaan er eigenlijk vanuit dat de meesten van jullie de serie op Netflix checken! Zodoende komen we nu met dit heugelijke vervolgberichtje. Zojuist werd namelijk bekend gemaakt dat je het vijfde seizoen van Peaky Blinders vanaf 4 oktober op Netflix kunt checken!

Dit gaat er gebeuren in Peaky Blinders seizoen 5

Het nieuwe seizoen van verborgen parel Peaky Blinders laat de Shelby’s een nieuw werkveld te verkennen: de politiek. Na de moeilijkheden van seizoen 4, waarin Tommy Shelby het doelwit was van de Amerikaanse maffioso Luca Changretta, besloot de gangster dat hij voortaan beter zelf de wetten kon maken! In Peaky Blinders seizoen 5 wordt de wereld opgeschud door de financiële crash van 1929. Wanneer Tommy Shelby wordt benaderd door een charismatische politicus met een gedurfde visie voor Groot-Brittannië, realiseert hij zich dat zijn acties niet alleen de toekomst van zijn familie zullen beïnvloeden, maar die van de gehele natie… Meer weten over wat ons in seizoen 5 te wachten staat, bekijk dan nog effe die fijne trailer!

Peaky Blinders seizoen 5 Netflix-releasedatum

Je kunt vanaf 4 oktober dus bij Netflix terecht voor het vijfde seizoen van Peaky Blinders. Kun je niet zo lang wachten? Dan kun je gelukkig een dikke maand eerder inschakelen bij BBC One. Aldaar is Peaky Blinders seizoen 5 namelijk vanaf 25 augustus te zien.

Lees verder