Paul Rudd deelt het geheim van zijn ‘eeuwige jeugd’

Sommige mensen zien er op hun 40ste uit alsof ze 60 zijn, en dan is er… de eeuwig jonge Paul Rudd. De acteur is 53, maar hij zou nog makkelijk voor een dertiger door kunnen gaan. In een interview heeft Paul eindelijk zijn geheim gedeeld, zodat we er allemaal ons voordeel mee kunnen doen!

Paul Rudd in Ant-Man

‘Paul Rudd wordt niet ouder’ is een bekende term in filmkringen en de acteur zelf doet helemaal mee om deze mythe in stand te houden. Eerder grapte hij al dat hij “een enorme duisternis in zich heeft die hem jong houdt”, dat hij veel sport, amper drinkt en zichzelf continu insmeert met zonnebrand. In Men’s Health deelt hij nóg een puzzelstukje, en gelukkig is het er eentje waar je weinig moeite voor hoeft te doen.

Het geheim van Paul Rudd

De Ant-Man-acteur zorgt ervoor dat hij genoeg… slaapt! “Mensen vragen me vaak wat ik eet, hoe vaak ik train. Eet je koolhydraten? Drink je wel eens? Voor mij is slapen het belangrijkste onderdeel van trainen. Sommige mensen slapen maar vier uur zodat ze weer kunnen trainen, maar daar bewijzen ze zichzelf geen dienst mee. Probeer liever acht uur te slapen.” Kijk, dit zijn praktische tips waar zelfs wíj iets mee kunnen!

In het interview vertelt Paul ook dat hij niet echt last heeft van de grappen over zijn uiterlijk, maar dat hij het soms wel een beetje ongemakkelijk vindt. “Ik zie in de spiegel wel dingen veranderen, maar ik ben in elk geval blij dat het niet andersom is. Dat mensen zeggen: ‘Jemig, hij lijkt wel 100!’ De complimenten zijn goed voor m’n ego, maar ik weet nooit zo goed hoe ik erop moet reageren.”

Ant-Man and The Wasp: Quantumania is vanaf 15 februari te zien in de bioscoop. Hier vind je de andere bioscoopreleases voor februari 2023!