Patty Brard ontvolgd door André Hazes om opmerking Shownieuws

Terwijl André en zijn zus Roxeanne ooit nog optraden op het huwelijk van Patty Brard, heeft André haar nu ontvolgd op Instagram. Patty is zich van geen kwaad bewust. 'Ik hou van die kinderen!'

Patty Brard en André Hazes

We kennen Patty Brard niet als iemand die een blad voor d'r mond neemt. In dit geval zei ze dat ze aai over de bol van z'n moeder Rachel niet vertrouwde. En daar was André niet zo blij mee. "Je moet wel aardig blijven."

Knipperlichtrelaties

Of het nou met z'n wisselex Monique is of met z'n moeder Rachel, André Hazes houdt wel van een knipperlichtrelatie. Voor zover wij nu weten heeft moeder Rachel met zo'n beetje iedereen ruzie op dit moment. Met Roxeanne over de erfenis van vader André waar ze wel of niet recht op had. En met André jr. over een brief aan Monique die zij gelekt zou hebben naar de pers.

Comeback

De afgelopen dagen maakte André na moeilijke jaren zijn grote comeback tijdens Heel Holland zingt Hazes in de Ziggo Dome. Daar liep ook zijn moeder rond, die nog altijd betrokken is bij de organisatie. Tijdens een van z'n optredens liep hij langs z'n moeder, die hij een aai over de bol gaf in het voorbijgaan. Een mooi moment zou je zeggen, maar Patty vermoedt dat het theater is. “Ik vind het ook een heel mooi beeld om te zien, ik geloof het alleen nog steeds niet."

Verkeerde keelgat

Dat vond André op z'n zachtst gezegd niet zo leuk en ontvolgde vervolgens Patty op Instagram. Voor de camera van Shownieuws werd hij daarnaar gevraagd. André: "Ik hoop dat je aardig voor me bent een keer. Alleen maar liefde."

Alleen maar liefde

Geen probleem vindt Patty, die André recht in de camera toespreekt. "Ik heb alleen maar liefde voor je! Vanaf zo klein!" Ze vindt zijn reactie overdreven. "Wij bespreken hier dingen, maar mijn liefde voor zowel Rox als André zal altijd blijven bestaan. Zij zitten allebei in mijn hart."

Geen sneer

Collega Natacha Harlequin: “Je bent ook vaak heel aardig over ze". Patty: "Ja, ben ik ook. Ik hou ook van die kids. Het is ook niet bedoeld als een sneer. En ik hou van ‘m." Of en wanneer hij Patty weer gaat volgen is niet bekend.

Shownieuws zie je dagelijks om 22.50 uur op SBS6.