Patty Brard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Patty Brard

Patty Brard haalt uit naar 'dronken' Bridget Maasland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Showbizzdiva Patty Brard dropt vandaag haar langverwachte, smeuïge biografie. En dus komt de pr-machine – coronacrisis of niet – gewoon op gang. En, verrassing: Bridget Maasland moet het (voor de zoveelste keer dit jaar) ontgelden.

In het boek zou een eerder incident met Bridget aan het licht komen. Dat ze na een kerstborrel met Patty een blackout kreeg nadat ze, nou ja, flink in het glaasje zou hebben gekeken. En nu deelt Patty nog even een sneer uit die alles te maken heeft met de inmiddels beruchte rechtszaak tussen Bridget en weekblad Privé.

Huwelijk Patty

Want zoals je waarschijnlijk wel weet, vond dat incident waar de hele rechtszaak om draait (hadden André en Bridget daar nu wel of niet wat ‘gedaan’?) plaats op de afterparty van Patty’s bruiloft in 2014. Vanochtend vertelde La Brard in een interview met Giel Beelen op Radio Veronica dat ze ‘als ik haar was’ nóóit naar de rechter zou zijn gestapt.

La Brard deelt uit

Patty gaat erin met gestrekt been: "Ik denk dan: weet je, Bridget, als je nou weet dat je een goede borrel lust – en ik heb er flink wat met haar achterover geslagen in mijn leven – en je de volgende dag soms denkt: waar waren we dan, en je hebt black-outs, dan zou ik als ik jou was over zo’n avond nooit naar een rechtszaal zijn gestapt. Stap eroverheen."

Bridget

Als je weet dat het je zo raakt, dan had ik over dit heen gestapt en gedacht: laten we het niet groter maken dan het is”, adviseert Patty. Maar ja: dat is nu te laat. Bridget en André zijn inmiddels allebei weer hun eigen weg gegaan. Hij is weer terug bij Monique en zij pakte de draad ook weer op, al blikt ze óók nog steeds terug op de stormachtige relatie met Nederlands bekendste volkszanger.

Patty's feestje

De coronacrisis sloeg ook toe bij Patty (die vandaag haar verjaardag viert): ze moest de feestelijke boekpresentatie van haar biografie afblazen en de nieuwe talkshow met Gordon is voorlopig van de baan. Gelukkig is het boek zelf wél gewoon uitgekomen! Meer info vind je hier

Lees verder