Patricia Paay en dochter Christina emotioneel uitgewrongen door RTL5

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Patricia Paay en dochter Christina emotioneel uitgewrongen door RTL5

Patricia Paay en dochter Christina emotioneel uitgewrongen door RTL5

|
|

Laatste update:

Niet alleen Patricia Paay, maar ook dochter Christina Curry ligt op de welbekende praatbank in het nieuwe RTL-programma BN’ers in Therapie. Beiden kregen vorig jaar een hoop shit over zich heen, nadat er een sekstape uitlekte van de 69-jarige Paay, waarin iets meer vlees te zien is dan voor menig oog goed is. Niet bepaald een pretje, voor moeder als dochter. Even zag Patries het leven niet meer zitten, maar gelukkig gaat het al een tijdje wat beter. ‘Voor mij is het nuttig om de weg daarnaartoe te laten zien’, laat ze weten. 

Naast de familie Paay, gaat ook Patty Brard bij de psycholoog op bezoek. Haar verwende jetsetleventje viel ineens in duigen toen ze in 1993 failliet werd verklaard, doordat de mislukte ondernemingen van haar ex-partner op haar naam bleken te staan. Ouch.

In totaal moest ze 2,7 miljoen op weten te hoesten – en dat is gelukt. Maar goed, daarvoor moest ze eerst tien jaar (wacht even, tien jaar maar?!) door het stof. Oh ja. En dan ligt ze ook nog in de kreukels met haar moeder en dochter. Dit alles bij elkaar maakt Brard wel de perfecte kandidaat voor een stukje commerciële emo-tv. En daar gaan we met z’n allen goed op. 

Andere kandidaten die in het RTL-programma worden uitgewrongen als een dweil zijn cabaretier Javier Guzman, de onsterfelijke snowboardster Bibian Mentel (ze overleefde 9x kanker), ‘treitervlogger’ Ismail Ilgun en oud-profvoetballer Glenn Helder. 

We maken er nu wel een beetje grapjes over, maar samen werken ze wel aan een ‘greater good’. 

Lees verder