Gemist: Patricia Paay ‘wilde dood’ na lekken sekstape

Veronica Superguide logo
Gemist: Patricia Paay ‘wilde dood’ na lekken sekstape

Gemist: Patricia Paay ‘wilde dood’ na lekken sekstape

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Maar liefst 1.425.000 mensen keken gisteravond naar Jinek waar Patricia Paay eenmalig haar verhaal deed. Paay was afgelopen week volop in het nieuws nadat er een sekstape lekte. Sindsdien leeft de tv-persoonlijkheid in een ware nachtmerrie.

Gelekt

Patricia noemt het uitlekken van de seksvideo ‘het ergste wat ze ooit heeft meegemaakt’. Paay is al 50 jaar op televisie, maar haar carrière kan hiermee wel afgelopen zijn. “In één klap denk je dat is weg, zo ga ik de geschiedenis in.”

Ze wist dat de beelden werden opgenomen, die ze een tijdje geleden met haar ex-vriend maakte. “Iedereen doet wel eens iets geks, in een gekke bui." Maar de tv-persoonlijkheid had nooit gedacht dat het filmpje ooit openbaar zou worden gemaakt. In eerste instantie geloofde Paay het nieuws ook niet.

"Maar toen ik wist dat het waar was, moest ik zo erg denken aan die meisjes die zich van kant maken", vertelt Patricia. "Ik dacht: ik wil dood. Kan ik ergens in een put zakken?"

Schadevergoeding

Er is aangifte gedaan tegen de mogelijke dader en de websites die de video hebben verspreid. Paay en haar advocaat hopen op een schadevergoeding, waarop Jinek kritische vragen stelde. Of Paay er een belang bij zou hebben gehad? “Welke zieke geest dit verzint. Wie wil dit nou?” zei de gebroken Paay. “Geen geld in de wereld maakt dit goed. Dit gaat niet weg.” 

Strijd

Hoe gaat Patricia nu verder? Ze houdt haar kin omhoog en gaat zich inzetten in de strijd tegen cybercrime. “We gaan het allemaal uitzoeken. Dit had niet moeten kunnen.” Haar advocaat gaf in Jinek aan te hopen op een kentering: "Misschien heeft dit een afschrikkende werking."

Patricia’s verhaal leverde gemengde reacties op bij de kijkers. Sommigen vonden het haar eigen schuld, maar de meeste kijkers vonden het dapper dat ze te gast was bij Jinek.

Lees verder