Pang! John Wick-films krijgen een televisie-spinoff

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Pang! John Wick-films krijgen een televisie-spinoff

Pang! John Wick-films krijgen een televisie-spinoff

|
|

Laatste update:

De spectaculaire John Wick-films, met Keanu Reeves als keiharde killer, waren een onverwacht groot succes! Een derde film is in de maak, en er komt definitief een tv-spinoff!

Plannen voor een John Wick-televisieserie waren er al een tijdje. De Amerikaanse zender Starz heeft nu bevestigd dat de show er ook écht komt.

The Continental

De serie, genaamd The Continental, draait om het gelijknamige hotel uit de John Wick-films. De herberg is een veilige plek voor allerlei huurmoordenaars, waar ze herstellen van hun bloederige werk.

Starz is niet van plan om een slap aftreksel van de keiharde John Wick-films te maken. ‘We beloven dat de serie net zulke spijkerharde gevechten en intense shoot-outs heeft als de John Wick-films. De fans verwachten dat ook! Daarnaast introduceren we duistere personages die in deze schimmige wereld leven.’

John Wick 3

The Continental wordt geschreven door Chris Collins (The Man In The High Castle, The Wire). Chad Stahelski, de regisseur John Wick 2, neemt in elk geval de pilot voor zijn rekening. Of Stahelski nog meer aflevering regisseert is nog niet bekend.  

Keanu Reeves speelt waarschijnlijk geen hoofdrol in The Continental, maar de kans is groot dat we ‘m wel met enige regelmaat zien. Wanneer precies? Dát is helaas nog onbekend. In mei 2019 wordt sowieso de derde John Wick-film verwacht.

Lees verder