John Wick wordt mogelijk tv-serie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
John Wick wordt mogelijk tv-serie

John Wick wordt mogelijk tv-serie

|
|

Laatste update:

Het tweede deel van John Wick is nog niet uit, of we kunnen alweer uitkijken naar het volgende hoofdstuk over de strak in het pak zittende huurmoordenaar. En deze keer hoeven we niet eens van onze bank af te komen!

Russische maffia

Nog maar een weekje en dan maakt Keanu Reeves weer de bioscopen onveilig als John Wick. Twee films in minder dan drie jaar is geen half werk, maar regisseur Chad Stahelksi wil meer. Hij onthulde onlangs in een interview dat er plannen zijn voor een tv-serie rondom de wraakzuchtige ex-huurmoordenaar. Volgens Stahelski liggen er ideeën klaar voor een eventuele prequel in serievorm, waaronder welke onmogelijke opdracht John Wick heeft moeten uitvoeren om los te komen van zijn vroegere baas, de Russische maffia.

Huurmoordenaar

Er is al een productiemaatschappij die de serie voor zijn rekening wil nemen: “Lionsgate wil heel graag een tv-serie rondom John Wick maken. Wij zien het wel zitten, want het lijkt ons te gek om verhalen te bedenken voor televisie. In een tv-serie kun je veel meer vertellen dan in een film van twee uur”, aldus de regisseur van de John Wick-films. Of Keanu Reeves dan ook weer de rol zal spelen van de slicke huurmoordenaar, is op dit moment nog niet bekend.

John Wick: Chapter 2 draait vanaf 9 februari in de bioscoop!

Lees verder