Overleden Scott Wilson is te zien in seizoen 9 van The Walking Dead

Veronica Superguide logo
Overleden Scott Wilson is te zien in seizoen 9 van The Walking Dead

Overleden Scott Wilson is te zien in seizoen 9 van The Walking Dead

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteren werd bekendgemaakt dat The Walking Dead-acteur Scott Wilson op 76-jarige leeftijd is overleden aan leukemie. Vandaag blijkt dat fans en collega's afscheid van de acteur kunnen nemen in het negende seizoen van The Walking Dead. De acteur heeft voor zijn overlijden namelijk al zijn scènes kunnen opnemen.

Rollercoaster

Seizoen 9 van The Walking Dead wordt gegarandeerd een emotionele rollercoaster. Hoofdrolspeler Andrew Lincoln neemt dit seizoen namelijk afscheid van zijn rol als Rick Grimes. Daarnaast komt ook Scott Wilson in het seizoen voorbij, wat waarschijnlijk zijn allerlaatste tv-optreden ooit is geweest. Probeer die tranen dan maar eens in te houden!

Afgelopen weekend werd bekendgemaakt dat de Walking Dead-veteraan zijn rol als Hershel Greene nogmaals oppakt voor het negende seizoen. Ook Sonequa Martin als Sasha en Jon Bernthal als Shane zijn te zien in het negende seizoen. Aangezien deze karakters gedurende de serie allemaal het loodje gelegd hebben, komen ze waarschijnlijk voorbij in een flashback of een droom van één van de personages. 

Het negende seizoen van The Walking Dead gaat op 9 oktober van start bij FOX.

Lees verder