The Walking Dead-acteur Scott Wilson overleden

Veronica Superguide logo
The Walking Dead-acteur Scott Wilson overleden

The Walking Dead-acteur Scott Wilson overleden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Treurig nieuws: Scott Wilson is overleden aan leukemie. De markante acteur uit The Walking Dead is 76 jaar oud geworden.

Favoriet

Vanmorgen vroeg is bekend geworden dat Scott Wilson is overleden. De acteur is bezweken aan complicaties ten gevolge van leukemie. Wilson was de laatste jaren vooral bekend als Herschel Greene uit The Walking Dead, een rol die hij vijf jaar lang heeft gespeeld. Met zijn karakteristieke kop en kalme, maar vastberaden uitstraling groeide hij al snel uit tot een favoriet onder de fans van de zombiereeks. Op het officiële Twitter-account van The Walking Dead werd dan ook even stilgestaan bij het overlijden van de charismatische acteur.

Golden Globe

Wilson maakte zijn debuut in 1967 in de politiethriller In the Heat of the Night. Daarna had hij tientallen bijrollen in films en series als The Exorcist III, CSI: Crime Scene Investigation en The OA. In 1981 werd hij genomineerd voor een Golden Globe voor beste mannelijke bijrol in de horrorkomedie The Ninth Configuration. De acteur is 76 jaar oud geworden.

Lees verder