Oud-kandidate Monique heeft géén vertrouwen in MAFS-koppel: 'Gaat niks worden'

Het is altijd de hamvraag in MAFS: welke koppels blijven getrouwd en wie geven de ringen terug? MAFS-Monique weet in ieder geval zeker dat één koppel het niet overleeft. "Er komt geen vuur."
 

Door Emma de Wijer
Monique in Mafs

Wie kun je beter vragen om een voorspelling te doen dan iemand die preciés weet wat de MAFS-deelnemers doormaken? Om die reden ging Aran Bade bij oud-kandidate Monique op bezoek om over het huidige seizoen te kletsen. Monique's eigen avontuur liep uiteindelijk op niks uit: hoewel de match met Aron goed was, bleek er uiteindelijk niet meer dan vriendschap in te zitten

Totale mismatch

Monique heeft de nieuwe afleveringen bekeken en ziet in ieder geval één totale mismatch: Remco en Paula. "Zij verwacht ook alle vragen. Van hij vraagt dit niet, hij vraagt dat niet", zegt ze in het online programma Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker. En daardoor gaat Remco juist op slot. "Het lijkt wel of hij dat ook niet durft, omdat zij juist een beetje die uitstraling heeft van: ik weet niet of dit wat gaat worden. Zij komt heel gereserveerd over."  

Schoonmoeder from hell

Dat Remco ook nog moest dealen met schoonmoeder from hell Nella, die hem bestookte met allerlei vragen en als het antwoord haar niet beviel heel hard 'FOUT! ' uitriep, hielp niet mee. De oud-kandidate heeft met hem te doen. "Je staat al helemaal vol met zenuwen dan kun je dat soort dingen er niet bij hebben." Monique heeft er geen vertrouwen in dat het 'vuur' en 'voelen' nog gaat komen tussen Remco en Paula. "Ik denk het niet."

Niets missen? Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meerNeem ook een kijkje op onze MAFS-Facebookgroep om mee te praten over de laatste ontwikkelingen.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken kan via Videoland.