Nadine uit Een Huis Vol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nadine uit Een Huis Vol
TVEen Huis Vol

Oud-deelneemster Een Huis Vol draait de gevangenis in

|
|

Laatste update:

Sommige deelnemers aan reality-programma’s vallen na hun ‘roem’ in een diep gat, en dat geldt zeker voor Nadine uit de populaire reeks Een Huis Vol. De moeder van twaalf kinderen werd vorig jaar gearresteerd op verdenking van brandstichting, en werd vandaag tot achttien maanden cel veroordeeld.

Eind 2021 woedde er een brand in het huis van Nadine Quaedackers. Nadine en haar vriend werden kort daarop aangehouden, omdat ze ervan verdacht werden de brand zélf te hebben aangestoken. Het motief: volgens de rechter zou Quaedackers binnenkort uit haar huis gezet worden, en hoopte het duo door de brand verzekeringsgeld op te strijken.

Een gevangenis vol

De rechter veroordeelde Quaedackers tot 18 maanden cel, omdat ze een minderjarige buurjongen had ingeschakeld om mee te doen, én haar buren ernstig in gevaar bracht. De oud-deelneemster aan Een Huis Vol moet uiteindelijk nog elf maanden de cel in, omdat ze al zeven maanden in voorarrest had gezeten. Haar (inmiddels) ex-vriend werd door de rechtbank in Roermond veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf. Dat is een stuk langer en dat komt omdat hij in het verleden al een vergelijkbaar strafbaar feit pleegde.

Nadine Quaedackers was in 2014 te zien in Een Huis Vol, waarin ze met haar man Michel een blik gaf in hun leven met elf kinderen. Michel overleed in 2019, maar de familie keerde in 2020 nog even terug om te laten zien hoe hun leven er in de coronatijd uitzag.

Wanneer het nieuwe seizoen van Een Huis Vol verschijnt is nog niet bekend. Wel moeten sommige gezinnen uit het programma momenteel flink de broekriem aantrekken.

Lees verder