Orlando Bloom

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Orlando Bloom

Oeps! Orlando Bloom laat foute tattoo aanpassen

|
|

Laatste update:

Pirates of the Caribbean-acteur Orlando Bloom had een leuk idee voor een tattoo: de naam van zijn zoon in Morsecode. De acteur bleek helaas niet zo thuis in de stipjes en streepjes en spelde de naam verkeerd! Gênant…

Waar die volgers allemaal wel niet goed voor zijn

De 9 jarige Flynn zal het vast niet gemerkt hebben, maar een oplettende volger (net zo alert als de tattoo-spotters in Wie is de Mol?) wees Orlando op de fout in zijn tattoo. “Frynn” stond er, doordat een puntje was weggevallen. Orlando had het idee van Pinterest en zegt dat daar de fout ligt. “#pinterestfail”, schrijft hij in zijn Instagram-post.

Een punt achter zetten

Gelukkig is tatoeëerder Balazs Bercsenyi de beroerdste niet en zet er een puntje bij: “we hebben het ontbrekende puntje toegevoegd en voegde er nog één [tattoo] toe voor zijn hond Sidi. Conclusie: vertrouw nooit op wat je klanten vinden op Pinterest”. Schrijf je mee, Orlando?

Tattoo-hulp in Nederland

Het is dat zijn eigen tatoeëerder er zo snel bij was, anders hadden we Dennis Weening en Bella Hay van Eerste Hulp Bij Tattoo Disasters kunnen inschakelen. Gelukkig is alles nu opgelost!

Lees verder