Roxeanne Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Roxeanne Hazes
Beste Zangers

Organisatie Holland Zingt Hazes reageert op vertrek Roxeanne

|
|

Laatste update:

De organisatie van Holland Zingt Hazes baalt van Roxeanne’s vertrek, zo schrijven ze op instagram. “Wij respecteren haar besluit en hopen haar snel weer te mogen verwelkomen bij Holland Zingt Hazes.”

Ophef na Beste Zangers

Roxanne maakte gisteren bekend te stoppen met de show nadat er eerder al ophef was ontstaan bij het programma Beste Zangers. Hierin vertelde ze over traumatische ervaringen uit haar jeugd. Zo zat ze eens naakt op de bank bij een ander gezin in huis.  

Hazes familie boos 

De uitspraken in Beste Zangers schoten in het verkeerde keelgat van Roxeanne’s familie. Hazes junior nam het op voor zijn moeder en zei: “Ik hoop oprecht dat je je niet gek laat maken door uitspraken van iemand die jou op alle mogelijke manieren klein probeert te krijgen.”  

Zelf reageerde Rachel Hazes door te zeggen dat Roxeanne over een “rijke fantasie” beschikt. Volgens haar is het allemaal de beleving geweest van een 11-jarige en wordt het verhaal volledig vanuit één kant belicht. “Het is jammer dat de eenzijdigheid van dit soort uitspraken gelijk voor waar worden aangenomen.”

Holland Zingt Hazes keert 10 en 11 maart 2023 terug naar de Ziggo Dome. Beste Zangers is iedere donderdag om 20.35 uur te zien op NPO1.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder