wilfred genee de oranjezomer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
wilfred genee de oranjezomer

Wilfred Genee laat De Oranjezomer-kijkers schrikken: ‘Wat heeft hij gedaan?’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

De Oranjezomer is vandaag van start gegaan. In het programma neemt het bekende Veronica Inside-trio de sportzomer met ons door. De aandacht van de kijkers lag vanavond echter heel ergens anders… Namelijk bij het haar van Wilfred Genee!

De Oranjezomer is van start

Het bekende trio van Veronica Inside is de komende twee maanden dagelijks te zien met De Oranjezomer. De talkshow staat in het teken van de sportzomer, met het EK voetbal, de Tour de France en de Olympische Spelen. Of nou ja, dat is op papier in ieder geval de insteek. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zullen het namelijk heus niet alleen bij sport houden. De kijkers geven hen alvast het goede voorbeeld door uitgebreid aandacht te besteden aan het haar van Wilfred.

Wat is er met Wilfreds haar aan de hand?

Kijkers vragen zich af wat er met het kapsel van Wilfred aan de hand is. De kleur lijkt namelijk een stuk lichter dan anders? Heeft hij misschien per abuis voor kastanjebruine haarverf gekozen? Of is het wellicht een pruik? Deze belangrijke vragen houden de gemoederen op Twitter flink bezig!

Ruzie valt niet uit te sluiten” en “de pleuris kan zomaar uitbreken”... De heren van De Oranjezomer weten ons wel lekker warm te maken voor het programma! We zijn benieuwd wat de komende weken, die natuurlijk eigenlijk ook in het teken staan van het afscheid van Johan, ons brengen…

De Oranjezomer is tweemaal daags te zien op SBS6, namelijk om 20.00 uur en om 22.55 uur.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder