Johan Derksen over De Oranjezomer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johan Derksen over De Oranjezomer

Johan Derksen over De Oranjezomer: ‘De pleuris kan zomaar uitbreken’

|
|

Laatste update:

Johan Derksen sluit een nieuwe ruzie tussen hem, Wilfred Genee en René van der Gijp niet uit. De VI-mannen gaan dagelijks tv maken voor De Oranjezomer en dat kan weleens het recept zijn voor een grote ruzie.

De pleuris kan zomaar na drie dagen uitbreken, maar het kan ook zomaar goed gaan,” vertelde Johan Derksen gisteren in Shownieuws. Volgens hem hoopt heel Nederland op een nieuwe ruzie, maar hij heeft het volste vertrouwen dat het goed komt. “Het is al vaker goed gegaan zoals in het Kurhaus in Scheveningen.

Flamboyante types

Dat gebeurt nou eenmaal met zulke ‘flamboyante types’, zegt Johan. “We zijn geen vrienden, maar we hebben wel chemie. We kunnen gewoon gaan zitten en het loopt. We zijn geen vijanden, maar er zijn wel regelmatig irritaties. En wij genereren ons niet om dat soort ruzies voor de camera’s uit te vechten.” Johan moet het tenminste nog een jaartje volhouden met zijn collega’s. Daarna stopt hij met Veronica Inside.

‘Ruzie valt niet uit te sluiten’

Zo’n fittie zou Wilfred Genee ook niet verbazen. “Ruzie valt niet uit te sluiten,” vertelde hij in het nieuwste nummer van Veronica Superguide. Het zou eigenlijk voor niemand een verrassing zijn, gezien hun ruzie-verleden. Het is dus nog maar afwachten of alle mannen er deze zomer met kleerscheuren vanaf komen.

De Oranjezomer wordt vanaf 10 juni om 20:00 uur en 22:55 uur uitgezonden op SBS6 en KIJK.nl.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder