Optimus Prime

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Optimus Prime

Optimus Prime onthuld op Transformers-setfoto’s!

|
|

Laatste update:

De nieuwe Transformers-film Rise of the Beasts wordt opgenomen en dankzij uitgelekte setfoto’s weten we al een stuk meer over het nieuwe actiespektakel! De Michael Bay-films worden voorgoed uitgezwaaid.

Transformers: Rise of the Beasts speelt zich af in de jaren 90. Over de film Bumblebee was verwarring of het een prequel was op de Transformer-films van Michael Bay, maar dat lijkt niet het geval te zijn.

Een sterke aanwijzing zijn de setfoto’s die uitlekten: Bumblebee ziet er nog steeds uit zoals aan het einde van zijn eigen film en vrachtwagen Optimus Prime lijkt nog steeds een goddelijke blokkendoos!

Het lijkt er dus sterk op dat Bumblebee en Rise of the Beasts een totaal nieuw verhaal starten, dat los staat van de bombastische ‘Bay-formers’.

Optimus Prime onthuld op Transformers-setfoto’s!

Het verhaal van Transformers: Rise of the Beasts

In Rise of The Beasts zien we Optimus Prime nog vóór hij de leider is van de Autobots. Door te strijden tegen de Decepticons leert hij van de mensheid houden én zijn robotvrienden te beschermen. Daarnaast reizen de Autobots af naar de jungle van Peru, waar robots uit de serie Beast Wars het opnemen tegen gestoorde robots van de Terrorcons. We missen nooit een kans om het wrede intromuziekje van de jaren 90-tekenfilmserie te pluggen, dus hier is ‘ie: BEAST WARS!

Transformers: Rise of the Beasts moet in juni 2022 in de bioscoop draaien. Daarnaast krijgt het felgele scheurijzer Bumblebee waarschijnlijk óók een sequel. Tof, want Bumblebee was de eerste Transformers-film die we zonder paracetamol uit konden zitten.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder