You seizoen 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
You seizoen 3

Opnames You seizoen 3 weer van start

|
|

Laatste update:

Fans van You kunnen eigenlijk niet meer wachten op de smeulende blikken van Penn Badgley en Victoria Pedretti. Hoewel de opnames van het derde seizoen You stillagen, beginnen ze binnenkort weer!

Volgens What’s on Netflix is de verhaallijn van het derde seizoen klaar, en denken de makers van You aan een startdatum in november van dit jaar. Eigenlijk hadden de opnames in juli en augustus moeten plaatsvinden, maar door het coronavirus was dit onmogelijk: de voorbereidingen voor de serie werden vanuit huis getroffen.

Goed nieuws, maar het betekent dus wel dat You seizoen drie enorme vertraging heeft opgelopen. Het lag voor de hand dat de show (net als de eerdere seizoenen) in december op Netflix zou verschijnen, maar dit redden de makers in dit geval nóóit.

Volgens What’s on Netflix lopen de opnames van november tot en met eind april 2021. Tijdens het filmen kunnen er natuurlijk al een paar afleveringen gemonteerd worden, maar het lijkt erop dat You seizoen 3 (op z’n vroegst) in de zomer van 2021 klaar is. Het zou ook zomaar kunnen dat Netflix dan wacht tot het najaar…

You seizoen 3: Joe en de buurvrouw

Hoe dan ook: het is goed om te weten dat er weer verder gewerkt wordt aan de spannende serie. Aan het einde van seizoen woonde de stalker/psychopaat Joe samen met zijn (net zo verknipte!) vriendin. De ogen van onze favo psycho vinden al snel het aantrekkelijke figuur van de nieuwe buurvrouw, dus dat voorspelde weer weinig goeds! Oh, en dan krijgen Joe en Love óók nog een kind... wat moet daarvan terechtkomen?

Lees verder