Opnames tweede seizoen The Punisher zitten erop

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Opnames tweede seizoen The Punisher zitten erop

Opnames tweede seizoen The Punisher zitten erop

|
|

Laatste update:

Het aftellen kan beginnen: de opnames van het nieuwe seizoen van The Punisher werden dit weekend afgerond!

Wraak

Vorig jaar kreeg The Punisher zijn eigen Marvel-serie op Netflix. Hierin neemt een ex-marinier wraak op de onderwereld van New York na een dodelijke aanslag op zijn gezin. De serie was een hit en paste perfect in het duistere hoekje van het Marvel-universum dat Netflix eerder had gecreëerd met series als Daredevil, Jessica Jones en The Punisher. Het duurde dan ook niet lang voor er een tweede seizoen werd aangekondigd. En volgens de laatste berichten zijn de opnames voor dit volgende hoofdstuk onlangs afgerond!

Instagram

Het nieuws kwam naar buiten via Jason R. Moore. Deze acteur speelt de rol van Curtis Hoyle, een legermaatje van de titelheld. Op zijn Instagram-pagina deelde hij een foto waarop hij poseert met regisseur Jeremy Webb en hoofdrolspeler Jon Bernthal (The Walking Dead). Het onderschrift spreekt voor zich: ‘It’s a wrap!’ En dat geldt niet alleen voor Moore, naar verluidt vond dit weekend namelijk ook de wrap party plaats van deze Marvel-hit!

Vrouwenhandel

Over de plot het nieuwe seizoen van The Punisher is nog weinig bekend. Netflix houdt de lippen voorlopig nog stijf op elkaar. Maar veel fans denken dat het stripverhaal The Slavers de basis zal vormen voor het tweede seizoen. In deze verhaallijn neemt Frank Castle het op tegen een bende van vrouwenhandelaren. Hoewel de introductie van sommige personages inderdaad die kant op wijst, is nog niks zeker. Helaas geldt dat ook voor de releasedatum. Het goede nieuws: nu de opnames zijn afgerond, verwachten we dat Netflix snel meer bekendmaakt over het nieuwe seizoen van onze schietgrage antiheld!

Lees verder