The Punisher: nieuwe gezichten in het tweede seizoen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Punisher: nieuwe gezichten in het tweede seizoen

The Punisher: nieuwe gezichten in het tweede seizoen

|
|

Laatste update:

De gewelddadige avonturen van The Punisher (Jon Bernthal) boeiden eind vorig jaar veel Netflix-abonnees. Een tweede seizoen werd in no-time aangekondigd, en nu zijn er drie nieuwe castleden bekendgemaakt! Fans denken nu al te weten wat de verhaallijn wordt.

Het tweede seizoen kent voorlopig drie nieuwe gezichten. Floriana Lima (Supergirl) speelt Krista Dumont. Dumont is een psychologe die gespecialiseerd is in veteranen met oorlogstrauma’s. Klinkt als iemand die The Punisher goed kan gebruiken!

Giorgia Whigham (13 Reasons Why, Scream, The Orville) neemt de rol van Amy Bendix op zich. Er is weinig over dit personage bekend. Deze dame is ‘een sluwe straatoplichter met een mysterieus verleden’.

Als derde werd Josh Stewart aangekondigd, bekend van Shooter, Criminal Minds en Insidious: The Last Key. Stewart speelt John Pilgrim, net als Frank Castle een getroubleerde oorlogsveteraan. Hij heeft zijn leven weer enigszins op orde, maar als hij The Punisher ontmoet komt zijn gewelddadige kant weer naar boven. De kans is groot dat deze John Pilgrim een (de?) slechterik van het tweede seizoen wordt.

The Slavers?

Punisher-fans denken op basis van de casting een idee te hebben over de verhaallijn van het tweede seizoen. Mogelijk gaat het om een bewerking van de ‘The Slavers’-serie. In deze comic maakt The Punisher jacht op een groep criminelen die vrouwen als seksslavinnen verhandelt. Zelfs naar The Punisher-maatstaven is deze storyline extreem gewelddadig en cynisch.

In het eerste seizoen hield Frank Castle het hoofd (nét!) boven water, dankzij hulp van hacker Micro (Ebon-Moss Bachrach), therapeut Curtis Hoyle (Jason R. Moore), journalist Karen (Deborah Ann Woll) en agent Dinah Madani (Amber Rose Revah). Hoogstwaarschijnlijk zien we deze rollen weer terug in het tweede seizoen.

Het is nog niet duidelijk wanneer Netflix met het vervolg op The Punisher komt. Omdat eerst Jessica Jones (8 maart), Daredevil (2018), Luke Cage (2018) en waarschijnlijk Iron Fist (onbekend) eerder verschijnen. We noteren 2019 alvast in onze agenda!

Lees verder