Jessica Jones is nog steeds boos in nieuwe trailer Seizoen 2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jessica Jones is nog steeds boos in nieuwe trailer Seizoen 2

Jessica Jones is nog steeds boos in nieuwe trailer Seizoen 2

|
|

Laatste update:

Nog maar een paar weekjes en dan gaat het tweede seizoen van de Netflix-hit Jessica Jones van start. En afgaande op de nieuwste trailer, gaat het er weer snoeihard aan toe!

Geen teamspeler

We hebben er bijna drie jaar op moeten wachten, maar binnenkort is het zover: de terugkeer van Jessica Jones! Natuurlijk, we zagen de humeurige heldin in de tussentijd nog in The Defenders, maar Jessica is nu eenmaal geen teamspeler. Volgende maand schittert de detective gelukkig weer in de titelrol van haar eigen serie. Denk alleen niet dat er deze keer wel een glimlach af kan bij Jessica: de superheld lijkt in de nieuwe trailer cynischer, sarcastischer en gemener dan ooit!

Pissig

De Marvel-heldin heeft dan ook alle reden om pissig te zijn. Jessica (gespeeld door Krysten Ritter uit Breaking Bad) worstelt nog steeds met de trauma’s die ze heeft opgelopen tijdens haar confrontaties met de sadistische superschurk Kilgrave (David Tennant). Haar therapie om de gebeurtenissen te verwerken slaat niet bepaald aan en Jessica grijpt dan ook al snel weer naar de fles. Gelukkig lopen er ook dit seizoen genoeg bad guys rond in New York om haar agressie op af te reageren!

Het tweede seizoen van Jessica Jones is vanaf 8 maart beschikbaar op Netflix.

Lees verder