De coaches van The Voice Senior

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De coaches van The Voice Senior

Yes! De opnames van The Voice Senior worden hervat

|
|

Laatste update:

Het waren spannende tijden voor de mensen achter én voor de schermen van The Voice Senior. Vorige week bleken er namelijk twee crewleden besmet met het coronavirus en werden de opnames per direct stilgelegd. Inmiddels zijn de betrokkenen allemaal meermaals getest en kan de semi-live finale morgen toch worden opgenomen. 

Dat nieuws onthulde RTL Boulevard zojuist!

Verscherpte afspraken

"Dit geeft ons het vertrouwen dat we de semi-live finale op een veilige en verantwoorde manier kunnen opnemen", geeft een woordvoerder van de zender aan. "Gedurende de opnames gelden net als bij eerdere opnames van The Voice Senior verscherpte hygiëne- en veiligheidsmaatregelen." Eerder deze week maakte RTL al bekend dat de geplande uitzendingen vanaf 31 augustus gewoon blijven staan zoals ze nu staan.

Maatregelen voor Anouk

Wij snapten na het nieuws over deze toch nog onverwachte uitbraak wel direct waarom Anouk niet zomaar in één van die rode stoelen wil kruipen tijdens de reguliere editie van de show. De beruchte coach wil het liefst alle kans op het coronavirus vermijden vanwege haar heftige astma en dreigde zelfs om eruit te stappen als RTL niet snel met een goede oplossing komt. Volgens de zender hoeven we ons geen zorgen te maken over de rockchick. "RTL en Anouks management laten weten dat het overleg 'prettig' verloopt. De zangeres en de zender zouden overwegen om een glazen cabine neer te zetten." We gaan het afwachten! 

The Voice Senior is vanaf 28 augustus om 20:00 uur te zien op RTL4.

Lees verder