Opnames nieuwe Saw-film afgerond

Veronica Superguide logo
Opnames nieuwe Saw-film afgerond

Opnames nieuwe Saw-film afgerond

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Hoewel Jigsaw alweer een poosje onder de zoden ligt, worden er nog steeds films gemaakt rondom deze sadistische seriemoordenaar. En het volgende hoofdstuk laat niet al te lang meer op zich wachten!

Luguber

In 2017 verscheen het laatste deel in de Saw-reeks. In deze horrorfilm, genaamd Jigsaw, wordt de politie opnieuw geconfronteerd met een reeks lugubere moorden. Alles wijst erop dat seriemoordenaar John Kramer weer actief is, maar die is al tien jaar dood. Hoewel Jigsaw het minst succesvolle deel in de reeks was, werd dit voorjaar bekend dat er toch weer een nieuw Saw-deel in de maak was. Deze week onthulde regisseur Darren Lynn Bousman via Twitter dat de opnames voor de volgende film al zijn ingeblikt!

Geen wegwerpvervolg

Hoewel we na zeven matige delen niet echt meer enthousiast kunnen worden van een nieuw deel in de reeks, zijn we hier stiekem best benieuwd naar. Het volgende hoofdstuk is namelijk geschreven door topkomiek Chris Rock. En hij tekende niet alleen voor het scenario, hij zal ook een van de hoofdrollen voor zijn rekening nemen. Als kers op de taart wordt zijn vader gespeeld door niemand minder Samuel L. Jackson. En met zoveel talent aan boord kunnen we ons niet voorstellen dat dit het zoveelste wegwerpvervolg wordt. Duimen maar!

De nieuwe Saw-film zal volgend jaar op 15 mei in de Amerikaanse bioscopen draaien. Het is nog niet bekend of en wanneer de film in Nederland zal worden uitgebracht.

Lees verder